PUTOVANJE KROZ VRIJEME

Vodimo vas na slatko putovanje kroz vrijeme. Povodom 130. obljetnice

Original Backina, prisjećamo se sedam različitih pakiranja koja datiraju

od 1893. do danas.

KAKO JE SVE POČELO?

 

Davne 1893., nakon brojnih pokušaja, farmaceut dr. August Oetker uspio je stvoriti recept koji je promijenio način pripreme slastica: Dr. Oetker Backin je lansiran na tržište! To je ujedno i proizvod koji je kroz desetljeća postao jedan od najprepoznatljivijih proizvoda brenda Dr. Oetker. Prodavao se tada, kao i danas, pakiran u male vrećice koje su savršeno prilagođene za pola kilograma brašna, a na poleđini vrećice se uvijek može pronaći i prigodni recept za pripremu dizanog tijesta.

 

PEČENJE KROZ VRIJEME

Original Backin Dr. Oetker ne samo da je pojednostavio pečenje nego je pridonio i užitku pečenja za velik broj ljudi, kako u Europi tako i diljem svijeta. Njegovo trajno naslijeđe dokaz je utjecaja inovacija i pouzdanih sastojaka u svijetu kulinarstva.

RECEPTI S BACKINOM

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje