125 godina Dr. Oetker Original pudinga

Što se krije iza tog posebnog osjećaja koji povezujemo sa svježe pripremljenim, toplim pudingom? Nezaboravan miris koji se širi iz kuhinje ili njegov jedinstven, nježan okus? Ili pak sjećanja na djetinjstvo kada smo prstima skupljali ostatke pudinga iz zdjele u kojoj se kuhao? Što god to bilo, svi pamtimo trenutke uz Dr. Oetker Original puding i nezaboravne okuse vanilije i čokolade.

 

Od davne 1894. godine kada je nastao prvi original puding u prahu, isticao se po jednostavnoj pripremi i sigurnom uspjehu bez grudica. I danas, 125 godina kasnije, ostao je nezamjenjiv klasik svakog domaćinstva. 

 

Proslavite s nama 125 godina pudinga jedinstvenom promocijom u trgovinama i limitiranim retro izdanjima koje smo pripremili za vas!

Najprodavaniji okusi, čokolada i vanilija, dolaze u vintage dizajnu, koji prikazuje kako se dizajn ambalaže mijenjao kroz četiri povijesna razdoblja; od dvadesetih do sedamdesetih godina 20. vijeka.

 

 

Promotivna pakovanja s okusom čokolade ili vanilije sadrže 3 vrećice pudinga
s nekim od 8 dostupnih retro izdanja ambalaža: 

Za ovu priliku posebno je osmišljen i dizajniran poklon. U pakovanju ćete pronaći jedan od četiri dizajnirana magnetna okvira za fotografije, inspirisana trenucima iz prošlosti.

 

Foto okvir se jednostavno i praktično postavlja na vrata frižidera.
Kako biste uvijek imali podsjetnik na drage događaje,
pozivamo vas da sakupite sva retro izdanja.

 

Podijelite slike i na društvenim mrežama uz hešteg #trenucikojisepamte #125godinapudinga

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje