S ljubavlju prema zimnici

Život bez ukusne zimnice? Nezamislivo!
Priprema zimnice svake godine nas iznova uveseljava, posebno zato što u cijelom procesu možemo uživati sa svojim najbližima ili ih možemo iznenaditi najukusnijim džemom kojeg smo sami pripremili.

Kako biste i vi svojimnajmilijima mogli izmamiti osmijeh na lice, naši stručnjaci iz Dr. Oetker Pokusne kuhinje pripremili su nove recepte prema kojima možete pripremiti ukusnu domaću zimnicu.
Bilo da se radi o neodoljivom džemu od malina i manga za Majčin dan, napitku od jagoda i limuna kojeg ćete donijeti na sljedeću rođendansku proslavu ili o domaćem ketchupu od paradajza i ananasa koji će obogatiti svaki roštilj - ovdje ćete sigurno pronaći pravu ideju.

Preuzimanje brošurice s receptima

Here you can download the recipe booklet as a PDF.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje