Dr. Oetker Creative pudding s okusom slane karamele

Savršena kombinacija slatkog i slanog za svaki ukus.


Svi ljubitelji slatko slanih kombinacija uživat će u Dr. Oetker Creative pudingu s okusom slane karamele. Okus karamele s daškom soli postala je jedna od najpopularnijih kombinacija okusa i jedan od najnovijih trendova. Puding bogatog i kremastog okusa karamele savršen je desert za sve ljubitelje slatkoga, ali i slanog. Priprema se s 500 ml mlijeka i 30 g šećera. Dr. Oetker Creative pudinzi novi su i inovativni desert koji će se svidjeti onima koji su odvažni i vole isprobavati jedinstvene okuse.

 

Puding slana karamela
Kukuruzni škrob, 3,2% karamelizirani šećerni sirup, prirodne arome (sadrži MLIJEKO), sol, maltodekstrin.

Dr. Oetker Creative pudding s okusom slane karamele (2 Recepti)

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

GLUTEN
JAJA

Hranjiva vrijednost Dr. Oetker Creative pudding s okusom slane karamele

Jedna porcija sadrži:
U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA U 1 PORCIJI GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1456 kJ
343 kcal
355 kJ
84 kcal
507 kJ
120 kcal
6 %
6 %
Masti 0.20 g
1.30 g
1.90 g
3 %
Zasićene Masti 0.10 g
0.90 g
1.30 g
7 %
Ugljikohidrati 84 g
15 g
6 g
8 %
Od toga šećera 2.40 g
9.50 g
14 g
16 %
Bjelančevine 0.70 g
2.70 g
3.80 g
8 %
Sol 2 g
0.25 g
0.36 g
6 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu i pri sobnoj temperaturi.

Upotreba: 40g praška za puding + 30g šećera + 500ml mlijeka (1,5% m.m.)

Težina : 40 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje