Super kaša sa šumskim voćem i chia sjemenkama

Omiljeni okus šumskog voća odsad i u kombinaciji s ukusnom zobenom kašom. Sadrži idealan omjer zobi – čak 58%! Kremaste teksuture, s dodatkom malina i borovnica. Voće je osušeno procesom brzog smrzavanja – za velike i sočne komade voća u gotovoj kaši.

Ukusna i nutritivno bogata, zobena kaša sa šumskim voćem idealan je brzi obrok. Fina Super kaša spremna je za svega nekoliko minuta. Sadrži i chia sjemenke.

Dr. Oetker Super kaša - brz, jednostavan, a istovremeno nutritivno izbalansirani obrok koji vam daje energiju. Neovisno o ubrzanom životu, priuštite si nekoliko minuta za cjelovit obrok koji će vam pružiti osjećaj sitosti, potrebne hranjive sastojke i energiju, za doručak ili između drugih obroka. Ukusna zobena kaša uz dodatak chia sjemenki poslastica je u kojoj možete uživati bez grižnje savjesti.

Super kaša sa šumskim voćem i chia sjemenkama (1 Recepti)

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

Može sadržavati JAJA i ORAŠASTO VOĆE.

Hranjiva vrijednost Super kaša sa šumskim voćem i chia sjemenkama

U 100 G U 1 PORCIJI GOTOVOG PROIZVODA
Energetska vrijednost 1642
390
837
199
Masti 8.20
4.20
Zasićene Masti 3
1.50
Ugljikohidrati 63
32
Od toga šećera 22
11
Bjelančevine 12
6.10
Sol 0.55
0.28

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i pri sobnoj temperaturi.

Težina : 51 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje