COOKIES on the DR. OETKER website

This website places cookies on your computer devices to make the site work better and to help us and our partners understand how you use our site. Further use of this site (by clicking, navigating, scrolling) or removal of this cookie note is considered consent to the application and use of cookies. For more information on cookies and how to delete them, please visit our privacy policy.

Baking Powder

Cremoso Cheesecake

Priprema poznatog američkog klasika, nadaleko omiljene torte od sira nikada nije bila jednostavnija i brža uz Dr. Oetker Cremoso Cheesecake! Pakiranje Dr. Oetker Cheesecake mješavine sadrži mljevene kekse za podlogu i mješavinu za nevjerojatno kremastu kremu, a torta se može jednostavno pripremiti na dva načina: bez pečenja u samo 15 minuta ili sa pečenjem za 45 minuta! Jedinstvena receptura i iznimna kvaliteta okusa, bez dodatka konzervansa, garantiraju uspjeh baš svaki put. Cremoso Cheesecake ima okus kao iz najbolje slastičarnice i izvrsno će se slagati sa svježim voćem ili preljevom po izboru.

 

Pakiranje sadrži: 150 g podloge od mljevenih keksa i 250 g mješavine za kremu od sira.

Vrijeme pečenja: 45 minuta, električna pećnica: 170 ºC, pećnica na vrući zrak: 150 ºC. Pridržavajte se uputa za vašu pećnicu!

 

Priprema:

Potrebno je dodati Za Cheesecake bez pečenja: 50 g margarina, 650 g krem sira i 150 ml vrhnja za šlag

Za pečeni Cheesecake: 50 g margarina, 650 g krem sira i 300 ml vrhnja za šlag

 

BEZ PEČENJA

1. Priprema podloge

Postavite papir za pečenje na dno kalupa (Ø 22 cm). Pomiješajte kekse s 50 g rastopljenog margarina. Utisnite smjesu žlicom u dno kalupa.

2. Priprema kreme

Uz pomoć električne miješalice (pri najmanjoj brzini) pomiješajte 650 g krem sira s mješavinom za kremu. Dodajte 150 ml vrhnja za šlag te lagano umiješajte. Ulijte smjesu u kalup na podlogu od keksa i poravnajte površinu. Ohladite tortu u hladnjaku najmanje 2 sata prije nego što uklonite kalup.

 

S PEČENJEM

1. Priprema podloge

Postavite papir za pečenje na dno kalupa za pečenje (promjer 22 cm). Pomiješajte kekse s 50 g rastopljenog margarina. Utisnite smjesu žlicom u dno kalupa za pečenje.

2. Priprema kreme

Uz pomoć električne miješalice (pri najmanjoj brzni) pomiješajte 650 g krem sira s mješavinom za kremu. Dodajte 300 ml vrhnja za šlag te lagano umiješajte. Ulijte smjesu u kalup za pečenje na podlogu od keksa i poravnajte površinu.

3. Pečenje

Pecite 45 minuta. Ostavite tortu u kalupu da se ohladi. Potom ju stavite u hladnjak na najmanje 2 sata prije nego što uklonite kalup za pečenje.

 

 

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

Gluten

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Težina: 400g