Salep

Aromatizirani instant napitak s mlijekom u prahu.
Idealan napitak za hladne zimske dane koji će uz Salep postati topliji.
Pripremite napitak brzo i jednostavno u udobnosti svog doma.

Priprema:
1.    Istresite sadržaj u šalicu
2.    Dodajte 150 ml vrućeg mlijeka
3.    Miješajte dok se ne otopi I servirajte vruće
Savjet: Za intenzivan okus, dodajte cimet prije serviranja.

 

Proizvod možete pronaći u ekonomičnom pakiranju od 4 komada (4 x 20g).

 

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

MLIJEKO u prahu

Hranjiva vrijednost Salep

Jedna porcija sadrži:
U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA
Energetska vrijednost 411 kJ
98 kcal
Masti 3.05 g
Ugljikohidrati 14.10 g
Bjelančevine 3.43 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Težina : 80 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje