Proteinske palačinke

Dr. Oetker smjesa za proteinske palačinke za brzu i jednostavnu pripremu omiljene slastice. Priprema palačinki nikad nije bila lakša - ukusne američke palačinke mogu biti na vašem stolu za nekoliko minuta. Zbog visokog udjela proteina savršen su slatki obrok za sportaše i rekreativce.


PRIPREMA:
 
1. Smjesu za palačinke uspite u posudu za miješanje. Postupno dodajte 300 ml mlijeka te uz pomoć električne miješalice izradite glatku smjesu.
2. Stavite malu količinu maslaca/ulja na tavu za pečenje i zagrijte.
3. Za svaku palačinku izlijte 2 - 3 žlice smjese na zagrijani maslac/ulje. Oblikujte krugove i pecite s obje strane na srednjoj temperaturi dok palačinke ne postanu zlatno-smeđe (oko 2 minute po strani).

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

GLUTEN
MLIJEKO i JAJA.

Hranjiva vrijednost Proteinske palačinke

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 1482 kJ
350 kcal
764 kJ
181 kcal
9 %
9 %
Masti 3.30 g
2.40 g
3 %
Zasićene Masti 1.30 g
1.20 g
6 %
Ugljikohidrati 61 g
29 g
11 %
Od toga šećera 7.10 g
6.10 g
7 %
Bjelančevine 18 g
10 g
20 %
Sol 2 g
0.94 g
16 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Upotreba: Za pripremu je potrebna 1 vrećica smjese za proteinske palačinke (210 g) i 300 ml mlijeka.

Težina : 210 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje