Vitalis hrskavi čokoladni müsli Manje slatko – 30% šećera

Hrskavi čokoladni müsli idealni su za sve one koji žele ukusan doručak s manje šećera. Hrskave pahuljice i nježni listići čokolade pretvaraju ovaj proizvod u jedinstveni užitak – i to s čak 30% manje šećera u odnosu na druge hrskave čokoladne müslije.

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

SOJU
BADEME
LJEŠNJAKE
INDIJSKE ORAŠČIĆE i PEKAN ORAHE

Hranjiva vrijednost Vitalis hrskavi čokoladni müsli Manje slatko – 30% šećera

Jedna porcija sadrži: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka 1,5 % m.m.
U 100 G U 1 PORCIJI GOTOVOG PROIZVODA
Energetska vrijednost 1823 kJ
435 kcal
849 kJ
202 kcal
Masti 15 g
6.90 g
Zasićene Masti 2.60 g
1.60 g
Ugljikohidrati 57 g
26 g
Od toga šećera 14 g
8.60 g
Vlakna 14 g
5.50 g
Bjelančevine 11 g
6.60 g
Sol 0.74 g
0.37 g
Magnezij 92.80 mg
44.30 mg

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Unutarnju vrećicu nakon otvaranja ponovno dobro zatvoriti.

Težina : 500 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje