Vitalis hrskavi müsli s malinom Manje slatko – 30% šećera

Hrskavi musli s malinom i čak 30% manje šećera u odnosu na druge hrskave voćne müslije idealni su za one koji žele ukusan i manje sladak doručak.

S izvrsnim hrskavim integralnim zobenim pahuljicama, pažljivo prepečenim pšeničnim pahuljicama te sočnim malinama daje pravi voćni okus!


Bogato visokovrijednim vlaknima. Sadrži željezo i magnezij.

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

GLUTEN
SOJa
BADEMI
LJEŠNJACI
INDIJSKI ORAŠČIĆI
PEKAN ORASI.

Hranjiva vrijednost Vitalis hrskavi müsli s malinom Manje slatko – 30% šećera

Jedna porcija sadrži: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka 1,5 % m.m.
U 100 G U 1 PORCIJI GOTOVOG PROIZVODA
Energetska vrijednost 1818
434
847
202
Masti 15
6.80
Zasićene Masti 1.70
1.30
Ugljikohidrati 57
26
Od toga šećera 14
8.60
Vlakna 14
5.50
Bjelančevine 11
6.50
Sol 0.63
0.32
Magnezij 82.20 mg
40.10 mg

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Unutarnju vrećicu nakon otvaranja ponovno dobro zatvoriti.

Težina : 425 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje