Hrskava salata s preljevom vinaigrette i jagodama

Salata s voćnim preljevom i kozjim sirom

oko 4 staklenki

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Hrskava salata s preljevom vinaigrette i jagodama

Salata:

oko 100 g rikole
oko 350 g jagoda
150 g kozjeg sira u obliku valjka
100 g Dr. Oetker 7 Žitarica Integralni müsli

Preljev vinaigrette s jagodama:

3 žlice bijelog balzamičnog octa
3 žlice maslinovog ulja
malo svježe mljevenog papra
malo soli
malo šećera

preparation

Priprema

1

Priprema

Preberite rikolu, operite i ostavite da se ocijedi. Jagode operite i očistite. Narežite otprilike polovicu na ploškice. Svježi kozji sir u obliku valjka narežite na ploške.

2

Postupak

Rikolu rasporedite po pladnju. Po njoj rasporedite ploškice jagoda i ploške svježeg kozjeg sira. Pospite Vitalis po salati.

3

Vinaigrette

Od ostalih jagoda napravite pire i pomiješajte octom i uljem. Dotjerajte okus začinima i šećerom. Poslužite dressing uz salatu.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje