Keksi s čokoladnim bombonima Smarties®

Keksi od smjese za kekse s čokoladnim bombonima Smarties® za djecu

oko 15 komada

uspijeva lako 15 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Keksi s čokoladnim bombonima Smarties®

Smjesa:

125 g mekog maslaca
50 g smeđeg šećera
50 g šećera
1 omot Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
1 jaje (veličine M)
250 g glatkog brašna

Za umiješati i ukrasiti:

130 g čokoladnih bombona Smarties®

preparation

Priprema

1

Smjesa

Mikserom (metlicama) kremasto izmiješajte maslac, šećer i vanilin šećer. Umiješajte jaje. Prosijte preko toga brašno i umiješajte kuhačom.
 


2

Dodavanje čokoladnih bombona

Umiješajte polovicu čokoladnih bombona Smarties®.


3

Grabilicom za sladoled iz smjese odvajajte kuglice te ih stavljajte dovoljno udaljene na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Kuglice malo spljoštite. Raspodijelite po smjesi preostale čokoladne bombone i lagano ih utisnite.
 
Stavite lim u zagrijanu pećnicu.

Električna pećnica 180 °C

Pećnica na vrući zrak 160 °C

Nivo pećnice: sredina pećnice

Vrijeme pečenja: 12 Minute


4

Ponovite postupak pečenja s ostalim keksima.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje