Kolač s Nutella® kremom

Slatki okrugli kolač s kremom od lješnjaka i nugata.

oko 12 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Kolač s Nutella® kremom

Za kalup za torte (Ø 20 cm):

malo masnoće
papir za pečenje

Biskvit:

4 jaja (veličine M)
200 g šećera
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
100 g pšeničnog brašna
2 razom pune žličice Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
200 g mljevenih lješnjaka
2 razom punih žlica Nutelle®

Nadjev:

oko 350 g Nutelle®

preparation

Priprema

1

Pripremite

Namastite dno kalupa za torte i obložite ga papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica 180 °C

Pećnica na vrući zrak 160 °C

Vrijeme pečenja

2

Biskvit

Jaja u posudi pjenasto istucite mikserom (metlicama) na najvećoj brzini za 1 min. Dodajte tijekom 1 min. šećer koji ste pomiješali s vanilin šećerom i miješajte masu još 2 min. Pomiješajte brašno s Backin praškom za pecivo i kratko umiješajte na najmanjoj brzini. Na kraju umiješajte lješnjake i Nutellu®. Tijesto u kalupu poravnajte. Kalup gurnite na rešetki u pećnicu.

Vrijeme pečenja: oko 55 Minute

Obruč kalupa odvojite i maknite, podlogu iskrenite na papirom za pečenje obloženu rešetku za kolače. Odvojite dno kalupa i ostavite kolač da se ohladi.

3

Nadjev

Pažljivo odvojite papir za pečenje na kojem se kolač pekao. Podlogu jednom vodoravno prerežite. Položite donji dio podloge na pladanj za torte i premažite s 2 pune žlice Nutelle®. Na to položite gornji dio podloge i lagano pritisnite.

4

Ukrašavanje

Rub i površinu kolača potpuno premažite s Nutellom®. Po želji ukrasite Dr. Oetker sa šarenim ukrasima za kolače ili mljevenim lješnjakom. Kolač do posluživanja čuvajte na hladnom.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje