Kolač s pudingom

Kolač s ukusnim nadjevom od pudinga

oko 16 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Kolač s pudingom

Tijesto:

4 jaja (veličine M)
200 g šećera
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
150 g pšeničnog brašna
0,5 razom pune žličice Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
50 g Dr. Oetker Badem listića

Nadjev:

1 omot Dr. Oetker Galetta puding vanilija
500 g tučenog vrhnja za šlag

preparation

Priprema

1

Priprema

Dno kalupa za torte namastite i obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu. 

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C


2

Tijesto

Jaja sa šećerom i vanilin šećerom izmiješajte u posudi mikserom (metlicama) u pjenastu smjesu, miješajući najprije na najnižoj, a zatim na najvećoj brzini oko 3 minute. Pomiješajte brašno s Backin praškom za pecivo i umiješajte kratko na najnižoj brzini. Izravnajte tijesto u kalupu za torte i pospite bademima. Stavite kalup na rešetku u pećnicu.

Vrijeme pečenja: oko 35 Minute


3

Skinite obruč s kalupa za torte i istresite biskvit na kuhinjsku rešetku obloženu papirom za pečenje. Skinite dno i ostavite kolač da se ohladi zajedno s papirom za pečenje.


4

Povucite papir za pečenje. Podlogu jednom vodoravno prerežite i stavite donju podlogu na pladanj za torte.


5

Nadjev

Galettu i tučeno vrhnje čvrsto istucite u posudi i ravnomjerno raspodijelite po podlozi. Na to stavite gornji dio biskvita i sve do posluživanja držite u hladnjaku.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje