Flag

Kolač s pudingom

oko 16 komada
55
Kolač s ukusnim nadjevom od pudinga
Recipe Tips
Kolač možete pripremiti i dan ranije.
Picture -
Picture -
Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama
Picture - Hero image
Tijesto
4jaja (veličine M)
200 gšećera
1 omotDr. Oetker Vanilin šećera
150 gpšeničnog brašna
0,5 razom pune žličiceDr. Oetker Original Backin praška za pecivo
50 gDr. Oetker Badem listića
Nadjev
1 omotDr. Oetker Galetta puding vanilija
500 gtučenog vrhnja za šlag
Picture - Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
Picture - Dr. Oetker Badem listića
Picture - Dr. Oetker Galetta puding vanilija
1

Priprema

Dno kalupa za torte namastite i obložite papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu. 

: oko 180 °C

: oko 160 °C

2

Tijesto

Jaja sa šećerom i vanilin šećerom izmiješajte u posudi mikserom (metlicama) u pjenastu smjesu, miješajući najprije na najnižoj, a zatim na najvećoj brzini oko 3 minute. Pomiješajte brašno s Backin praškom za pecivo i umiješajte kratko na najnižoj brzini. Izravnajte tijesto u kalupu za torte i pospite bademima. Stavite kalup na rešetku u pećnicu.

Vrijeme pečenja: oko 35 Minute

3

Skinite obruč s kalupa za torte i istresite biskvit na kuhinjsku rešetku obloženu papirom za pečenje. Skinite dno i ostavite kolač da se ohladi zajedno s papirom za pečenje.

4

Povucite papir za pečenje. Podlogu jednom vodoravno prerežite i stavite donju podlogu na pladanj za torte.

5

Nadjev

Galettu i tučeno vrhnje čvrsto istucite u posudi i ravnomjerno raspodijelite po podlozi. Na to stavite gornji dio biskvita i sve do posluživanja držite u hladnjaku.

  • Kolač možete pripremiti i dan ranije.