Tiramisu s jagodama

Tradicionalni desert tiramisu sa svježim jagodama i piškotama, brzo i jednostavno se priprema i oduševit će sve gurmane.

oko 6 porcija

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Tiramisu s jagodama

Sastojci:

500 g jagoda
3 omota Dr. Oetker Vanilin šećera
200 ml hladnog espressa ili jake kave
2 žlice konjaka ili Calvadosa
100 g piškota
1 pakiranje Dr. Oetker Tiramisu kreme
350 ml mlijeka

Za ukrašavanje:

malo Dr. Oetker Kakaa za kolače

preparation

Priprema

1

Priprema

Jagode operite, očistite i oko 3 jagode srednje veličine ostavite sa strane za ukrašavanje. Ostalo voće sitno narežite. 1 vanilin šećer i 2 žlice espressa pomiješajte s jagodama. Umiješajte preostali espresso, konjak i vanilin šećer. Piškote stavite u pravokutni kalup za nabujak (oko 20 x 30 cm) i natopite ih tekućinom. Po tome raspodijelite jagode.

2

Tiramisu krema

Tiramisu kremu pripremite s mlijekom prema uputama na pakiranju. Kremu raspodijelite po jagodama i stavite najmanje 2 – 3 sata da odstoji u hladnjaku.

3

Ukrašavanje

Prije posluživanja tiramisu pospite kakaom. Jagode narežite na tanke ploške i složite poput cvjetova na desert.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje