Božićni keksi s motivima

Kako dodati atraktivne šarene motive na već gotove keksiće?

1

Šećer u prahu pomiješajte s vodom ili limunovim sokom dok ne dobijete gust preljev. Jednu žlicu preljeva obojite Dr. Oetker zelenom bojom za kolače, jednu žlicu preljeva Dr. Oetker crvenom bojom za kolače te ih stavite u jednokratne vrećice za ukrašavanje ili vrećice za zamrzavanje kojima odrežite mali dio kuta.

Ostatak preljeva nanesite na kolačiće i razmažite nožem.

2

Odmah zatim nanesite preljev u boji i drvenim štapićem nacrtajte motiv. Za izradu motiva vjenčića nanesite točkice i spojite ih potezima štapićem.

3

Drvce naslikajte tako što ćete nanijeti zelenu crticu i izvući 'grane'. Za motiv božikovine naštrcajte 3 ovalne mrlje zelenom bojom i izvucite štapićem te dodajte 3 točkice za bobice.

Preljev se treba sušiti barem 3 sata.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje