Ukrašavanje fondantom – keksi u obliku jelke

Predivni keksi u obliku jelke ukrašeni višebojnim fondantom i ukrasima.

1

Bijeli fondant podijelite na 3 dijela i zelenom jestivom bojom obojite u svijetlu, srednju i tamniju nijansu zelene boje. Ako se fondant lijepi, umijesite u njega malo šećera u prahu. Obojeni fondant razvaljajte u trake i položite trake različitih nijansi jednu do druge, od svijetle prema tamnoj. Trake fondanta razvaljajte između 2 razrezane vrećice za zamrzavanje na debljinu od približno ½ cm (slika 1).

2

Prikladnim kalupom izrežite jelke tako da svaka jelka sadrži sve tri boje (slika 2). Preostali fondant nakon izrezivanja jelki oprezno umijesite tako da zadrži mramornu strukturu. Još jednom razvaljajte i izrežite jelke. 

3

Kistom nanesite malo šećernog pisma na jelke i na to stavite fondant u obliku jelke. Po želji ukrasite šećernim pismom i dekorom za posipanje.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje