Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u poduzeću Dr. Oetker

Poslodavac po Vašem ukusu

„Kvaliteta je najbolji recept“ – to ne vrijedi samo za naše proizvode koji razveseljavaju naše potrošače u mnogim zemljama svijeta, već posebno i za naš odnos prema našim suradnicima. Jer naš međunarodni uspjeh omogućavaju ljudi koji zajedno s nama razvijaju uvijek svježe novosti za naše potrošače, koji ujedno postižu pozitivne rezultate i djeluju u skladu s načelom održivosti. Sudeći po tome naš je posao vrlo sličan dobrom jelu koje može uspjeti samo uz najbolje sastojke i potrebnu pažnju.

Preko 9.500 suradnika širom svijeta unosi svoj know-how, svoje ideje i svoj angažman u naše poduzeće. Postanite jedan od njih! Otkrijte koje Vam mogućnosti nudimo za Vaš razvoj i individualnu karijeru. Osjetite našu posebnu atmosferu u kojoj ćete, zajedno s kompetentnim kolegama, moći preuzeti odgovornost, koristiti slobodu i ostvariti i prepoznati ideje - dakle stvarati budućnost uz kvalitetu. Jer usprkos sveprisutnom međunarodnom raspoloženju, ili upravo baš zbog toga, mi smo ostali ono što jesmo od našeg osnivanja 1891. godine – obiteljsko poduzeće koje prvenstveno polaže vrijednost na kvalitetu.
Otkrijte Vaš osobni recept za karijeru u poduzeću Dr. Oetker. Radujemo se susretu s Vama!

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje