Panna Cotta

Dr. Oetker Panna Cotta priprema se prema originalnoj talijanskoj recepturi sasvim jednostavno, bez kuhanja! Pomiješa se s mlijekom i slatkim vrhnjem, stavi da se ohladi i uživanje u pravom talijanskom okusu, u vlastitom domu, može početi. Nemojte zaboraviti i ukusan preljev od maline koji će obogatiti svaki zalogaj.

Razmazite sebe, svoju obitelj i goste ovim desertnim specijalitetom.

Sadrži: 84 g praška za desertnu kremu i 40 g preljeva od maline.

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

Mlijeko
Gluten i Jaja

Hranjiva vrijednost Panna Cotta

Jedna porcija sadrži: Jedna porcija sadrži: 150 g porcija = 1/4 gotovog proizvoda
U 100 G U 1 PORCIJI GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 831
199
1352
318
10
10
Bjelančevine 3.70
7
7
Ugljikohidrati 18
72
7
Od toga šećera 16
64
18
Masti 13
0.10
19
Zasićene Masti 7.70
0.10
39
Sol 0.12
0.18
2
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Upotreba: Priprema uz dodatak 250 ml mijeka (1.5% m.m) i 250 ml slatkog vrhnja 30% m.m)

Težina : 124 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje