Tiramisu krema

Upute za pripremu:

1. U posudu za miješanje uspite sadržaj vrećice. Dodajte 350 mi hladnog mlijeka. Promiješajte električnom miješalicom prvo na najmanjoj, a zatim 4 minute na najvećoj brzini.

2. Pomiješajte 200-300 mi jake espresso kave, 1 veliku žlicu ruma ili amaretta i 2 vrećice Dr. Oetker Vanilin šećera. Natopite polovicu od ukupno 250 g piškota (ili jednu biskvitnu podlogu) polovicom dobivene mješavine espressa, složite u kalup veličine 25 x 15 cm i stavite polovicu pripremljene tiramisu kreme. Isti postupak ponovite s drugom polovicom piškota (ili drugom biskvitnom podlogom), te ostatkom espresso mješavine i tiramisu kreme. Gotov kolač stavite na 2-3 sata u hladnjak. Prije posluživanja pospite kakao prahom.

Savjet: Tiramisu kremu možete poslužiti kao desertnu kremu, bez pripremanja Tiramisu kolača. Ulijte kremu u posude željenog oblika, ostavite pola sata u hladnjaku, te prije posluživanja pospite kakao prahom.

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

LAKTOZA

MASCARPONE SIR
GLUTEN
JAJA i SOJA.

Hranjiva vrijednost Tiramisu krema

U 100 G U 1 PORCIJI GOTOVOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 576
137
1.905
452
7
7
Bjelančevine 4,9
10
10
Ugljikohidrati 20
71
8
Od toga šećera 15
51
17
Masti 4,3
14
6
Zasićene Masti 3,5
13
18
Sol 0,23
0,57
4
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Upotreba: Priprema uz dodatak 350 ml mijeka (1.5% m.m.)

Težina : 100 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje