Finesse aroma korice naranče

Dr. Oetker Finesse aroma narančine kore je atraktivna zamjena za uporabu ribane korice narančine voćke u receptima. Naš kvalitetni proizvod sastoji se od visokovrijednih sastojaka poput prirodne korice naranče i grožđanog šećera. Kolači, peciva i deserti obogaćeni Dr. Oetker Finesse prirodnom aromom narančine kore postat će pravi mali specijaliteti!

Proizvod sadrži 2 omota, a jedan omot dostatan je za 250 g brašna ili 500 ml tekućine.

Sastojci Finesse aroma korice naranče

glukoza (59%), usitnjena i osušena korica naranče (34 %), prirodna aroma naranče, regulator kiselosti: kalcijevi fosfati, bojilo: ekstrakt paprike, antioksidansi (E 300, E 304), konzervans (E 200).

Alergenski sastojci

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Hranjiva vrijednost Finesse aroma korice naranče

U 100 G
Energestka vrijednost 1.118 kJ
264 kcal
Bjelančevine 1,3 g
Ugljikohidrati 60 g
šećera 59 g
Masti 0,4 g
Zasićene Masti 0,1 g
Sol 0,01 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina: 12g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje