Finesse naribana korica limuna

Dr. Oetker Finesse ribana korica limuna je atraktivna zamjena za uporabu ribane korice limunove voćke u receptima. Finesse ribana korica limuna proizvodi se iz prirodne korice limuna i grožđanog šećera, stabilizirana je i tako brine za posebno voćni okus. Kolači, peciva i deserti obogaćeni Dr. Oetker Finesse ribanom koricom limuna postat će pravi mali specijaliteti!

Proizvod sadrži 3 omota, a jedan omot dostatan je za 250 g brašna ili 500 ml tekućine.

Alergenski sastojci

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Hranjiva vrijednost Finesse naribana korica limuna

U 100 G
Energetska vrijednost 1125 kJ
265 kcal
Bjelančevine 0.60 g
Ugljikohidrati 63 g
Od toga šećera 63 g
Masti 0.10 g
Sol 0.01 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina : 18 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje