Krema za torte čokolada

Dr. Oetker Krema za torte s uvijek slasnim okusom čokolade brzo se i jednostavno priprema. Praktična je jer se može čuvati kod kuće u zalihi, a priprema se samo dodavanjem  hladnog mlijeka. Kremu za torte s okusom čokolade možete koristiti kao nadjev ili ukras raznim kolačima i tortama.

Sastojci Krema za torte čokolada

šećer, kakao prah smanjene masnoće (16 %), glukozni sirup, biljna ulja (palmino ulje, potpuno očvrsnuta palmina masnoća), modificirani škrob, emulgatori (E 471, E472a E 472e), želatina, čokolada u prahu (1,9 %) (šećer, kakao masa, kakao prah smanjene masnoće, prirodna aroma) (kakaovi dijelovi: 48,2 % min., MLIJEČNE bjelančevine (sadrži LAKTOZU), aroma.

Krema za torte čokolada (2 Recipes)

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

LAKTOZA
Može sadržavati: GLUTEN
JAJA i ORAŠASTE PLODOVE.

Hranjiva vrijednost Krema za torte čokolada

U 100 G
Energestka vrijednost 777 kJ
185 kcal
Bjelančevine 4,9 g
Ugljikohidrati 25 g
šećera 21 g
Masti 6,8 g
Zasićene Masti 5,6 g
Sol 0,16 g

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina: 65g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje