COOKIES on the DR. OETKER website

This website places cookies on your computer devices to make the site work better and to help us and our partners understand how you use our site. Further use of this site (by clicking, navigating, scrolling) or removal of this cookie note is considered consent to the application and use of cookies. For more information on cookies and how to delete them, please visit our privacy policy.

COOKIES on the DR. OETKER website

This website places cookies on your computer devices to make the site work better and to help us and our partners understand how you use our site. Further use of this site (by clicking, navigating, scrolling) or removal of this cookie note is considered consent to the application and use of cookies. For more information on cookies and how to delete them, please visit our privacy policy.

Baking Powder

Original Backin prašak za pecivo

Prašak za pecivo se koristi za dizano tijesto, povećava volumen tijesta i čini ga rahlijim. Bakin recept i prašak za pecivo savršena su kombinacija za najfinija peciva i kolače. Pecilni prašak nezaobilazan je sastojak za izradu kruha i svih vrsta peciva. Dr. August Oetker zaslužan je za otkriće modernog praška za pecivo 1891. godine, koji je pod nazivom “Backin” popularizirao novi način dizanja tijesta. Jedna vrećica Dr. Oetker Backin praška za pecivo dovoljna je za pripremu tijesta koje sadrži do 500 g brašna. 

Proizvod je dostupan u pojedinačnom pakiranju i u akcijskim pakiranjima 5+1 i 6+2. 

 

 

Alergenski sastojci

Zbog mogućih promjena u sastojcima, molimo uvijek provjerite informacije o alergenima na ambalaži proizvoda.

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina: 12g