Krema za kremšnite

Tko može odoljeti ovom laganom i ukusnom klasiku? S Dr. Oetker Kremom za kremšnite čak i neiskusni sladokusci mogu složiti kremšnite kao bakine.

Priprema se bez kuhanja. Dovoljno je pomiješati samo s 800 ml mlijeka. Kremu odmah treba rasporediti na pečenu koru od lisnatog tijesta i pokriti drugom korom. Ukusna vanilin krema u kombinaciji s lisnatim tijestom nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

MLIJEKO
GLUTEN
JAJA i ORAŠASTI PLODOVI.

Hranjiva vrijednost Krema za kremšnite

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 514
121
1616
380
6
6
Bjelančevine 2.60
0
5
Ugljikohidrati 25
95
10
Od toga šećera 20
73
22
Masti 1.20
0
2
Zasićene Masti 0.80
0
4
Sol 0.31
0.93
5
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na hladnom i suhom mjestu.

Težina : 230 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje