Vitalis Čokoladni müsli

Puno prave mliječne čokolade čini Vitalis Čokoladne müsle neodoljivim užitkom jer su komadići fine mliječne i tamne čokolade nježni i neodoljivo ukusni. S vrijednim integralnim  zobenim pahuljicama, popsima i bademima, Vitalis Čokoladni müsli postaju nezamjenjivim čokoladnim užitkom.

Vitalis Čokoladni müsli u trendu su kod potrošača i svojim odabranim sastojcima i profinjenom recepturom brinu o zdravom i ukusnom početku novog dana.

Za sve ljubitelje Vitalis Čokoladnih müsla, ovaj proizvod možete pronaći u pakiranjima od 375 g i 600 g.

Vitalis Čokoladni müsli – započnite dan pravim čokoladnim užitkom!

Vitalis Čokoladni müsli (1 Recepti)

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

MLIJEKO i GLUTEN. Može sadržavati: ORAŠASTO VOĆE i SOJU.

Hranjiva vrijednost Vitalis Čokoladni müsli

U 100 G U 1 PORCIJI GOTOVOG PROIZVODA
Energetska vrijednost 1748
416
820
196
Bjelančevine 10
6.20
Ugljikohidrati 62
28
Od toga šećera 24
12
Masti 12
5.80
Zasićene Masti 4.60
2.40
Sol 0.23
0.17

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon upotrebe dobro zatvorite vrećicu kako bi müsli ostali svježi i hrskavi.

Upotreba: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m)

Težina : 600 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje