Vitalis Crunchy Plus Dupla čokolada

U Vitalis Crunchy Plus Duploj čokoladi zlatno-smeđe pržene, hrskave pahuljice spajaju se s ukusnom mliječnom i tamnom čokoladom u posebno hrskavi doživljaj. Vaš Plus za užitak u Vitalis Crunchy Plus:

+ dvostruko čokoladni: ukusna mliječna i tamna čokolada s 70%  kakaa
+ zlatno-smeđe hrskave pahuljice s 46% integralnih žitarica  – zahvaljujući posebnom procesu prženja posebno su hrskavi i ukusni Probajte i druge okuse Vitalis Crunchy Plus müsla – Med – Badem i Multi Voće.

Vitalis. Užitak koji čini dobro.

Vitalis Crunchy Plus Dupla čokolada (1 Recepti)

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

MLIJEKO i GLUTEN. Može sadržavati: ORAŠASTO VOĆE i SOJU.

Hranjiva vrijednost Vitalis Crunchy Plus Dupla čokolada

U 100 G U 1 PORCIJI GOTOVOG PROIZVODA
Energetska vrijednost 1999
477
920
219
Bjelančevine 9.50
5.80
Ugljikohidrati 60
27
Od toga šećera 25
13
Masti 21
9.20
Zasićene Masti 4.70
2.40
Sol 0.58
0.31

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Nakon upotrebe dobro zatvorite vrećicu kako bi müsli ostali svježi i hrskavi.

Upotreba: 40 g Vitalisa + 60 ml mlijeka (1.5% m.m)

Težina : 300 g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje