Compliance Organization

Područje Compliance usklađenja zbog snažnog međunarodnog rasta kompanija i sve većih uslova koje nameću zakoni dobija na sve većoj važnosti. Stoga je za cijelu Oetker grupu osmišljen Compliance Management System.

 

U okviru ovog sistema osnovana je Compliance Organizacija, čiji predstavnik, kao neutralan i nezavisan sagovornik, može odgovoriti na sva vaša pitanja u vezi sa Compliance.  

U slučaju naznaka za (moguće) kršenje zakona koji se odnosi na kompaniju Dr. Oetker, možete ih prijaviti potpuno anonimno putem Compliance Hotline-System, Oetker grupe:

> Anonimne prijave


Alternativno, možete se obratiti direktno Compliance Organization naše kompanije putem e -pošte.


Kontakt:
compliance@oetker.de


Želite li u vezi s tim stupiti u kontakt s Oetker grupom, molimo vas da se obratite na: compliance@oetker-gruppe.de


Detaljno ćemo ispitati prijavu i po potrebi poduzeti potrebne mjere.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje