Ideja za dekoraciju– kruna

Dekoracija koja će obogatiti svaku slasticu

oko 10 - 12 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Ideja za dekoraciju– kruna

Sastojci:

1 pakiranje Dr. Oetker Fondant Dekor bijeli
1 omot Dr. Oetker Dekor srebrne perle soft
1 pakiranje Dr. Oetker Šećerno pismo s okusom čokolade

preparation

Priprema

1

Fondant tanko razvaljajte među stranicama razrezane vrećice za zamrzavanje. Izrežite trake (6 x 2 cm) i s jedne strane izrežite zubiće. Izrežite krugove (sl. 1).

2

Krugove prekrijte folijom i stavite sa strane. Krajeve trakica spojite u krune i ostavite da se suše oko 3 sata (sl. 2).

3

Nožem utisnite uzorak u krugove. Krugove položite na kolač, npr. muffin. Krunu i perle zalijepite šećernim pismom s okusom bijele čokolade.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje