Kremasti puding s jogurtom i mandarinama

Kremasti desert od Galette s jogurtom i mandarinama

oko 4 porcije

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Kremasti puding s jogurtom i mandarinama

Sastojci:

1 limenka mandarina (ocijeđena masa 175 g)
1 omot Dr. Oetker Galetta puding vanilija
300 ml mlijeka
100 g slatkog vrhnja za šlag
150 g jogurta

preparation

Priprema

1

Priprema

Ostavite mandarine da se ocijede na cjediljki, pri tome uhvatite tekućinu i izmjerite 140 ml. Odvojite 8 mandarina.


2

Postupak

Galettu pripremite prema uputi na omotu, ali s 300 ml mlijeka, 100 g slatkog vrhnja i uhvaćenom tekućinom. Umiješajte jogurt i mandarine. Napunite u čaše za desert i ukrasite s ostalim mandarinama. Do posluživanja držite u hladnjaku.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje