Flag

Kremica od vanilije i kupina

oko 8 porcija
20
Ukusni desert za ljetne dane koji će vas oduševiti
Recipe Tips
Možete također koristiti duboko zamrznute kupine.
Picture -
Picture -
Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama
Picture - Hero image
Sastojci
250 gkupina
200 gslatkog vrhnja za šlag
200 gsvježeg krem sira
oko 30 gšećera u prahu
1 omotDr. Oetker Galetta puding vanilija
500 mlmlijeka
Picture - Dr. Oetker Galetta puding vanilija
1

Priprema

Preberite kupine i pasirajte kroz cjediljku.

2

Postupak

Od 100 g slatkog vrhnja istucite čvrsti šlag. U posudi mikserom (metlicama) izmiješajte polovicu krem sira. Najprije umiješajte kupine, a potom dodajte tučeno slatko vrhnje i zasladite šećerom u prahu.

3

Galettu pripremite prema uputi na omotu, ali s 500 ml mlijeka i 100 g tekućeg slatkog vrhnja. Na kraju umiješajte preostali krem sir.

4

Poredajte obje kreme u veliku desertnu čašu te ukrasite po želji. Desert do posluživanja stavite u hladnjak.

  • Možete također koristiti duboko zamrznute kupine.