Muffini od čokolade s višnjama

Sočni čokoladni muffini s višnjama

oko 12 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Muffini od čokolade s višnjama

Za kalup za muffine (12 komada):

12 papirnatih kalupa

Tijesto ''Sve-u-1'':

0,5 staklenke višanja (ocijeđena masa 350 g) ili
1 staklenka višanja (ocijeđena masa 175 g)
150 g pšeničnog brašna
2 razom pune žličice Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
2 žlice Dr. Oetker Kakaa za kolače
100 g šećera
2 jaja (veličine M)
75 g mekog maslaca ili margarina
2 žlice mlijeka

preparation

Priprema

1

Priprema

Ostavite višnje da se ocijede na cjediljci. Umetnite papirnate kalupe u kalup za muffine. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C

2

Tijesto sve-u-1

U posudi izmiješate brašno, Backin prašak za pecivo i kakao. Dodajte ostale sastojke, osim višanja, i od svega mikserom (metlicama) kratko na najnižoj, a potom na najvećoj brzini u 2 min. izradite glatko tijesto. Umiješajte višnje. Tijesto ravnomjerno rasporedite po papirnatim kalupima. Kalup za muffine na rešetki gurnite u pećnicu.

Vrijeme pečenja: oko 25 Minute

Ostavite muffine u papirnatim kalupima da se ohlade na rešetki za kolače.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje