Müsli pločice s čokoladom

Brzo pripremljene ukusne pločice od čokolade

oko 15 komada

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Müsli pločice s čokoladom

Müsli smjesa:

30 g maslaca
150 g meda
375 g Dr. Oetker Hrskavi müsli s medom

Za ukrašavanje:

100 g tamne čokolade

preparation

Priprema

1

Müsli smjesa

Za smjesu miješajući zakuhajte maslac i med. Dodajte müsli i miješajući pecite još jednu minutu. Smjesu stavite na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Strugačem za tijesto razmažite pravokutno na debljinu od približno 1,5 cm. Prekriveno papirom za pečenje i poklopljeno daskom za rezanje ostavite da se suši preko noći.  

2

Ukrašavanje

Nazubljenim nožem režite na komade po želji. Čokoladu stavite u vrećicu za ukrašavanje i ukrasite pločice. 

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje