za ovaj recept Sladoled s Nutelom
250 ml | mlijeka (hladnog) |
1 omot | Dr. Oetker Ledeni desert s okusom vanilije |
4 žlice | Nutelle® |
Mlijeko i prašak za sladoled stavite u posudu i mikserom (metlicama) miješajte najprije na najnižoj, a potom oko 3 minute na najvišoj brzini. Kuhačom umiješajte Nutellu®.
Stavite sladoled u posudu prikladnu za duboko zamrzavanje i zamrzavajte ga pokrivenog najmanje 4 sata.
Ostavite sladoled prije posluživanja da odstoji oko 10 minuta na sobnoj temperaturi i dekorirajte po želji.
U sladoled umjesto Nutelle® možete umiješati i marmeladu od jagoda ili marelica.
Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.
Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.
Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.
Da
Odbijanje
Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.
Da
Odbijanje