Sladoled s Nutelom

Kremasti sladoled od čokolade s Nutellom

4 porcija

uspijeva lako 20 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Sladoled s Nutelom

Sastojci:

250 ml mlijeka (hladnog)
1 omot Dr. Oetker Ledeni desert s okusom vanilije
4 žlice Nutelle®

preparation

Priprema

1

Priprema

Mlijeko i prašak za sladoled stavite u posudu i mikserom (metlicama) miješajte najprije na najnižoj, a potom oko 3 minute na najvišoj brzini. Kuhačom umiješajte Nutellu®.


2

Duboko zamrzavanje sladoleda

Stavite sladoled u posudu prikladnu za duboko zamrzavanje i zamrzavajte ga pokrivenog najmanje 4 sata.


3

Posluživanje

Ostavite sladoled prije posluživanja da odstoji oko 10 minuta na sobnoj temperaturi i dekorirajte po želji.

U sladoled umjesto Nutelle® možete umiješati i marmeladu od jagoda ili marelica.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje