Flag

Veganski kolačići od badema i čokolade

oko 15 komada
35
Veganski keksići s bademima, čokoladom i kakaom
Recipe Tips
Kolačići se u dobro zatvorenim kutijama mogu čuvati do 2 tjedna.
Picture -
Picture -
Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama
Picture - Hero image
Za lim za pečenje
papir za pečenje
Tijesto
50 gDr. Oetker Kuvertira tamna čokolada
100 gintegralnog pirovog brašna
0,5 razom punih kašikaDr. Oetker Original Backin praška za pecivo
1 žlicaDr. Oetker Kakaa za kolače
1 razom puna žličicacimeta
50 gšećera od trske
75 gmargarina (veganskog)
50 gDr. Oetker Badem štapići
1 žlicanezaslađenog napitka od soje
Picture - Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
Picture - Dr. Oetker Kakaa za kolače
1

Priprema

Usitnite kuvertiru. Obložite lim za pečenje papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.

: oko 180 °C

: oko 160 °C

2

Tijesto

U posudi za miješanje pomiješajte brašno s Backin praškom za pecivo, kakaom i cimetom. Dodajte preostale sastojke, osim 1 žlice usitnjene kuvertire, i od svega mikserom (lopaticama) izradite tijesto. Tijesto pomoću 2 žlice u hrpicama rasporedite po limu. Pospite hrpice tijesta usitnjenom kuvertirom i ispecite ih.

Vrijeme pečenja: oko 14 Minute


Kolačiće izvadite na kuhinjsku rešetku i ostavite da se ohlade.

  • Kolačići se u dobro zatvorenim kutijama mogu čuvati do 2 tjedna.