Savjeti za fitness u svakodnevnom životu

Svi želimo biti što više aktivni, ali radi užurbanosti svakodnevnog života, često se žalimo da nemamo vremena ili ne možemo pronaći potrebnu motivaciju.

Postoji nekoliko vježbi o kojima razmišljamo i preporučamo vam ih dok radite svoju dnevnu rutinu!

1

Dok perete zube

Zategnite mišiće nogu i kuka, podignite se i ispružite na prstima.

2

Razgovarajući telefonom

Naslonite se na zid, savijte koljena (natkoljenica treba biti devedeset stupnjeva do potkoljenice), kratko ostanite tako, a zatim se vratite u stari položaj i opustite noge.

Ponovite ovaj pokret.

3

Na putu do posla

Ako se vozite na posao, možete parkirati nekoliko ulicaa dalje i prošetati ostatak udaljenosti. Ili, ako ćete na posao ići bilo kojim javnim prijevozom, siđite i prošećite nekoliko stanica prije odredišta.

Nekoliko dodatnih dnevnih koraka učinit će da se osjećate sjajno!

4

Koristite stepenice kada god je to moguće

Ne koristite dizala ili pokretne stepenice, nego hodajte gore-dolje. To sagorijeva više kalorija i znači čvršće noge i stražnjicu.

5

Tvoj poljubac

Poljubac za uske mišiće lica i kožu bez bora. Strastveni poljubac pomaže 38 mišića lica da se stegnu i opuste.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje