Flag

Brošura s receptima

Božić
Inspiracija
Brošura s receptima
Božić

Najslađa blagdanska čarolija

Kakvo bi to bilo predblagdansko vrijeme bez mirisa svježe pečenih kolača? U ovoj brošuri ponovo smo za Vas osmislili blagdanske slastice. Od veselih medenjaka, ukusnih Kokos kocki, blagdanskih keksića i kuglofa, do slasne čokoladne torte s brusnicama - među odabranim receptima svatko će pronaći nešto za sebe.


Želimo Vam dobru zabavu pri pečenju te sretne blagdane!

Najslađa blagdanska čarolija

Okus Blagdana

Stiglo nam je predblagdansko vrijeme s puno ukusnih slastica i ugodno provedenih trenutaka.


I ove smo godine osmislili puno zanimljivih recepata. Potražite inspiraciju u novim idejama za božićne kekse i druge slastice koje će se naći na vašem blagdanskom stolu.

Okus Blagdana

Najslađi mirisi blagdana

Slatke ideje za pečenje

Pripremili smo vam slasne recepte za praznično vrijeme.

Isprobajte naše raznovrsne recepte za kekse koji će krasiti vaš bogati blagdanski stol, iznenadite vaše najmilije ukusnom tortom ili poklonite praline s pekan orasima koje ste sami napravili.

Od srca Vam želimo sretne novogodišnje praznike!

Ponos slatkog darivanja

Radosno vrijeme ukrašavanja

Ideje za vesele praznične dekoracije!

Zasladite Vašim najmilijima praznično vrijeme s našim lijepim i iznenađujućim idejama za ukrase. Malenima ćete s Čokoladnim sobovima izmamiti osmijeh na lice, a velike goste možete razveseliti s Muffinima u ulozi novogodišnjih kuglica s iznenađenjem u sredini.

Radosno vrijeme ukrašavanja

Slatka bajka

Kada se miris svježe pečenih keksa počne širiti kuhinjom, i veliki i mali znaju da su blagdani pred vratima! I ove smo vam godine osmislili puno finih recepata za blagdanske slastice: od slatkih, tradicionalnih, preko poklončića iz kuhinje, pa sve do torte u obliku zvijezde za blagdanski ručak. Potražite svoju inspiraciju!

Slatka bajka

Slatka čarolija uz Dr. Oetker

Evo nas opet u razdoblju usmjerenom na našu nutrinu, poznatom po svojim ukusnim keksima i kolačima.
I ove smo Vam godine osmislili fine blagdanske recepte: od slatkih klasika kao što su keksi u obliku snježne kugle ili jelena, starinskih keksa s marcipanom i glazurom od čokolade, pa sve do svečane torte s kremom od maslaca i karamelom - isprobajte naše raznovrsne ideje.

Slatka čarolija uz Dr. Oetker

Slatki blagdani

Ovim receptima raduju se i veliki i mali

Iščekivanje Božića bit će slađe uz ove originalne recepte. Od slatkih Kapica Djeda Božičnjaka I Zvjezdica s makom do pikantnih Kolačića sa špekom i šljivama – kliknite ovdje i razveselite svoje najdraže.

Slatki blagdani
Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama