Ukrašavanje keksa prije pečenja

1

Keksi se još prije pečenja mogu ukrasiti raznim dekorativnim proizvodima. Stavite izrezane kekse na lim za pečenje obložen papirom za pečenje i pomoću kista tanko premažite mlijekom, vrhnjem ili žumanjkom. Pospite šećernim mrvicama, sjeckanim bademima ili bademima u listićima, ukrasnim konfetima ili šećernim perlicama i pecite. Dekorativni proizvodi mogu se umijesiti i u tijesto za kekse koje se može oblikovati u valjke iz kojih se potom izrezuju keksi. 

2

Keksi se još prije pečenja mogu ukrasiti raznim uzorcima koji se utiskuju na kekse. Stavite razvaljano tijesto za kekse na lim za pečenje obložen papirom za pečenje. Pečatom za kekse, ukrašenim dnom čaše ili male zdjelice utisnite motiv, tj. uzorak. Potom izrežite kekse odgovarajućim kalupom za kekse, tijesto skinite s papira za pečenje i pecite. Sitni ukrasi ili natpisi mogu se jednostavno izvesti i tupim završetkom štapića za ražnjiće.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje