Žlica sreće iz staklenke

Ponovno nam je stiglo naše omiljeno voće za pripremu zimnice. Od džema od rabarbare i malina pa sve do želea od jabuke i kruške. Džemovi, želei i marmelade donose bogatstvo ljeta na naš stol. Kreativnim receptima Dr. Oetkera možete jednostavno uživati u pripremi zimnice te u svojoj kuhinji pripremati prave čarolije. A zajednička degustacija voćne sreće iz staklenke unosi radost u naš život. Slatki pozdravi idealni su k tome i kao lijep poklon iz kuhinje za prijatelje i obitelj.

Kako biste vi i vaši najmiliji zadržali te trenutke u lijepom sjećanju, stručnjaci za zimnicu Pokusne kuhinje Dr. Oetker osmislili su za vas puno kreativnih i čarobnih recepata. Otkrijte naše zanimljive kreacije i uživajmo zajedno u lijepim trenucima pripreme ovogodišnje zimnice.

 

Puno zabave u pripremi želi vam Vaš Dr. Oetker tim

Preuzimanje brošurice recepata

Preuzimanje PDF-a
Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje