Slatki snovi u svijetu voća

Što bi ljeto bilo bez šarenih staklenki sa zimnicom?

Svakako ne ljeto iz snova. Slatki snovi u svijetu voća ponovno postaju stvarnost. Ukusnom nedjeljnom doručku s finom, domaćom marmeladom ništa više ne stoji na putu. Sada je vrijeme za pripremu staklenki koje ćete puniti ukusnim marmeladama, želeima ili džemovima. Kako biste vi i vaši najmiliji zadržali te trenutke u najljepšem sjećanju, naši stručnjaci za zimnicu iz Dr. Oetker Pokusne kuhinje osmislili su puno kreativnih i čarobnih recepata idealnih za uživanje u zimnici. S obzirom na šarolikost, koja seže od klasičnih zimnica poput kompota od jabuka pa sve do sočnog umaka od bobičastog voća i senfa, svatko će pronaći nešto za sebe.

Zavirite u svijet zimnice s novim kreacijama i otkrijte zanimljive kombinacije.

Preuzimanje brošurice recepata

Preuzimanje PDF-a
Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje