Special puding za jaffa kolač

Dr. Oetker Special Pudinzi posebno su osmišljeni za tradicionalne recepte u kojima je glavni sastojak puding, zadržavajući pritom nadaleko poznat okus vrhunskog Dr. Oetker pudinga. Dr. Oetker Special puding za Jaffa kolač pruža posebno bogatu i pjenastu teksturu prilagođenu za kremu za kolače.  Može se koristiti u različitim vrstama kolača i idealan je za nove kombinacije s neodoljivim okusom čokolade i naranče ili ga možete koristiti kao zasebnu slasticu.

Alergenski sastojci

Alergeni za ovaj proizvod

GLUTEN
JAJA
MLIJEKO i ORAŠASTO VOĆE u tragovima.

Hranjiva vrijednost Special puding za jaffa kolač

U 100 G U 100 G PRIPREMLJENOG PROIZVODA %*
Energetska vrijednost 447 kJ
106 kcal
1.436 kJ
339 kcal
5 %
5 %
Bjelančevine 3,3 g
3,7 g
7 %
Ugljikohidrati 20 g
74 g
8 %
šećera 13 g
0,9 g
14 %
Masti 1,5 g
1,9 g
2 %
Zasićene Masti 1 g
1,2 g
5 %
Sol 0,14 g
0,24 g
2 %
*Postotak preporučene dnevne potrebe prosječne odrasle osobe (8400 kJ / 2000 kcal).

Više detalja o proizvodu

Skladištenje: Čuvati na suhom mjestu i pri sobnoj temperaturi.

Upotreba: Pripremljen uz dodatak 100 g šećera I 1000 ml mlijeka (1,5 % m.m.)

Težina: 100g

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje