Flag

Rođendanski puding s jagodama

oko 4 porcije
20
Rođendanski puding s jagodama idealan za ljetnje mjesece
Picture -
Picture -
Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama
Picture - Hero image
Puding
1 omotDr. Oetker Original puding s okusom vanilije
40 gšećera
250 mlmlijeka
200 gslatkog vrhnja za šlag
Za ukrašavanje
250 gjagoda
Dr. Oetker Dekor roza kristalići
Dr. Oetker Dekor roza-lila srca
Picture - Dr. Oetker Original puding s okusom vanilije
Picture - Dr. Oetker Dekor roza kristalići
1

Puding

Kalupe isplahnite hladnom vodom. Puding pripremite prema uputi na omotu sa šećerom, 250 ml mlijeka i 200 g slatkog vrhnja za šlag. Napunite kalupe pudingom i ostavite u hladnjaku najmanje 2 sata.

2

Jagode operite, očistite i narežite na kockice.

3

Ukrašavanje

Puding oprezno odvojite od ruba vrhom noža i istresite na tanjur. Netom prije posluživanja u sredinu pudinga zabodite svjećicu (zaštićenu s malo folije). Puding ukrasite jagodama, dekor ukrasima i po želji sjajnim pismom nešto napišite na rub tanjura.