Flag

Ukrašene jabuke

oko 10 komada
40
Sočne jabuke prelivene čokoladom i dekorima
Recipe Tips
Jabuke možete pripremiti otprilike 3 dana unaprijed.
Picture -
Picture -
Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama
Picture - Hero image
Sastojci
oko 10jabuka (malih)
oko 150 gDr. Oetker Kuvertira bijela čokolada
1 žličicaulja (npr. suncokretovog ulja)
oko 100 gDr. Oetker Lješnjak krokant
Dr. Oetker Dekor roza-lila srca
Dr. Oetker Dekor roza kristalići
Dr. Oetker Dekor mix zvjezdice
Osim toga
oko 10drvenih štapića
Picture - Dr. Oetker Dekor roza kristalići
1

Priprema

Jabuke operite i dobro obrišite. Štapiće nabodite u sredinu. Kuvertiru krupno nasjeckajte i zajedno s uljem rastopite na slaboj vatri.

2

Postupak

Kuvertiru stavite u jednokratnu vrećicu za ukrašavanje ili u vrećicu za zamrzavanje, odrežite mali kut i u kapljicama prelijte preko jabuka. Jabuke položite na dasku obloženu papirom za pečenje. Čim se glazura počne stvrdnjavati, ukrasite ju krokrantom ili ukrasima i ostavite da se stvrdne. Po želji, jabuke stavite u ukrasne vrećice kao dar ili dodajte kartončiće s imenima pa jabuke postavite na stolu kao oznake za razmještaj sjedenja.

  • Jabuke možete pripremiti otprilike 3 dana unaprijed.