Flag

Brownie s malinama

oko 16 komada
60
Čokoladni Brownie s voćem i topingom
Recipe Tips
Umjesto kvadratnog kalupa možete koristiti i okrugli kalup za torte (Ø 26 cm)
Recipe Tips
Dr. Oetker Pokusna kuhinja savjetuje pripremanje kolača u električnoj pećnici.
Picture -
Picture -
Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama
Picture - Hero image
Za kvadratni lim za kolače (24 x 24 cm)
malomasnoće
Tijesto Sve-u-1
250 gtamne čokolade
200 gpšeničnog brašna
2 razom pune žličiceDr. Oetker Original Backin praška za pecivo
200 gšećera
0,5 razom pune žličicesoli
150 gmekog maslaca ili margarina
3jaja (veličine M)
Nadjev
300 gduboko zamrznutih malina
Šlag s kiselim vrhnjem
200 gvrhnja za šlag (hladnog)
2 žlicešećera
1 omotDr. Oetker Bourbon vanilin šećera
200 gkiselog vrhnja
Picture - Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
Picture - Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
1

Priprema

Tamnu čokoladu grupo nasjeckajte i rastopite na pari. Namastite kalup za kolače. Zagrijte pećnicu.

: oko 180 °C

: oko 160 °C

2

Tijesto Sve-u-1

U posudi pomiješajte brašno s Backin praškom za pecivo. Dodajte ostale sastojke i rastopljenu čokoladu te sve izmiješajete mikserom (metlicama) najprije na najmanjoj, a onda na najvećoj brzini dok ne izradite glatko tijesto. Tijesto u kalupu poravnajte.

3

Nadjev

Rasporedite duboko zamrznute maline po tijestu. Kalup na rešetki gurnite u pećnicu.

Vrijeme pečenja: oko 40 Minute


Ostavite Brownie da se ohladi na rešetki za kolače.

4

Šlag s kiselim vrhnjem

Od slatkog vrhnja sa šećerom i vanilin šećerom istucite čvrsti šlag. Kratko umiješajte kiselo vrhnje. Šlag do posluživanja čuvajte na hladnom.

  • Umjesto kvadratnog kalupa možete koristiti i okrugli kalup za torte (Ø 26 cm)
  • Dr. Oetker Pokusna kuhinja savjetuje pripremanje kolača u električnoj pećnici.