Flag

Cake pops u obliku srca

40 komada
120
Slatka srca napravljena od biskvita
Picture -
Picture -
Pratite nas
Pratite nas na društvenim mrežama
Picture - Hero image
Priprema
40 komštapića za lizalice
Biskvit
3 komjaja
250 gšećera
150 gmaslaca
1 omotDr. Oetker Bourbon vanilin šećera
200 gglatkog brašna
1 razom puna žličicaDr. Oetker Original Backin praška za pecivo
4 žliceDr. Oetker Kakaa za kolače
100 mlmlijeka
Krema
40 gmaslaca
2 žlicemlijeka
100 gšećera u prahu
4 žliceDr. Oetker Kakaa za kolače
2 žličiceDr. Oetker Bourbon vanilin šećera
Za topiti
neštobijele čokolade
Za ukrašavanje
400 gbijele čokolade
maloDr. Oetker Dekor roza kristalići
Picture - Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
Picture - Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
Picture - Dr. Oetker Kakaa za kolače
Picture - Dr. Oetker Kakaa za kolače
Picture - Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
Picture - Dr. Oetker Dekor roza kristalići
1

Biskvit

Za smjesu, umutite jaja sa šećerom ručnim mikserom dok ne postanu pjenasta. Pjenasto izradite maslac i vanilin šećer i umiješajte. Brašno pomiješajte s praškom za pecivo i kakaom, prosijte i drvenom kuhačom umiješajte mlijeko.

2

Smjesu izlijte u kalup promjera 22 cm obložen papirom za pečenje i poravnajte.


Kalup stavite na srednju rešetku pećnice.

Vrijeme pečenja: oko 55 Minute

: 180 °C

: 160 °C


Ohlađeni biskvit izmrvite.

3

Krema

Za kremu umutite sastojke ručnim mikserom dok ne postanu kremasti. Izmrvljeni biskvit pomiješajte s kremom dok ne nastane jednolična smjesa. Od mase oblikujte srca (promjera cca 4 cm) i stavljajte na papir za pečenje.

4

Topljenje čokolade

Rastopite bijelu čokoladu i štapiće za cake popse cca 1 cm umočite u glazuru, zabodite u srca i ostavite da se glazura stegne.

5

Ukrašavanje

Otopiti preostalu čokoladu. Prelijte cake popse čokoladnom glazurom jedan po jedan i ostavite da se ohlade.

6

Ukrasite cake pops dekoracijama po želji prije nego se glazura stegne.