Glazura od vanilije (buttercream)

Glazura od vanilije za kolačiće i druge deserte

600 grama

uspijeva lako 15 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Glazura od vanilije (buttercream)

Potrebno:

150 g maslaca sobne temperature
1 omot Dr. Oetker Bourbon vanilin šećera
150 g šećera u prahu
2 žlice vrhnja za šlag (30% m.m.)
300 g krem sira (punomasnog 60% m.m.)

preparation

Priprema

1

Stavite maslac i vanilin šećer u zdjelu i miješajte 2 minute ručnim mikserom na najvišoj brzini. Postupno umiješajte prvo šećer u prahu, a zatim vrhnje.

2

Dodajte svježi sir, žlicu po žlicu, pa miješajte na najnižoj brzini dok ne dobijete glatku smjesu. Prekrijte i ostavite da se hladi oko 30 minuta. Glazurom od vanilije ukrasite kolače.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje