Ljubavni cakepopsi

Lijepo ukrašeni kolačići na štapićima

oko 16 komada

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Ljubavni cakepopsi

Za silikonski kalup za „cakepopse“ u obliku srca i kuglica – 16 komada:

Tijesto ''Sve-u-1'':

80 g pšeničnog brašna
0,5 razom pune žličice Dr. Oetker Original Backin praška za pecivo
40 g šećera
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećera
60 g mekog maslaca ili margarina
1 jaje (veličine M)
2 žličice Dr. Oetker kakao mrvice

Za ukrašavanje:

100 g Dr. Oetker Kuvertira bijela čokolada
Dr. Oetker Dekor roza-lila srca
Dr. Oetker Dekor roza kristalići

preparation

Priprema

1

Priprema

Položite rešetku iz pećnice na radnu površinu i stavite donji dio kalupa za „cakepopse“ na nju. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C

2

Tijesto „sve-u-1“

U maloj posudi mikserom (metlicama) na najvećoj brzini 1 min. miješate brašno, Backin prašak za pecivo, šećer, vanilin šećer, maslac ili margarin i jaje. Kratko umiješajte kakao mrvice. Tijesto napunite u jednokratnu vrećicu i zatvorite. Odrežite na jednom kutu vrećice oko 1 cm pa tijesto naštrcajte u udubine kalupa. Udubine trebaju biti do ruba napunjene tijestom. Sada položite gornji dio kalupa (sl. 1) na to i pritisnite. Kalup na rešetki gurnite u pećnicu.

Vrijeme pečenja: oko 22 Minute

3

Ukrašavanje

Kuvertiru usitnite i otopite na pari na slaboj vatri. Kolačiće nabodite na „cakepop“ štapiće, prevucite kuvertirom i ostavite da se malo ocijede. Kad kuvertira malo počne stezati, ukrasite kolačić po želji. Stavite „cakepopse“ u visoke čaše ili ih zabodite u komad stiropora da se glazura stvrdne.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje