Majčino srce s rozim preljevom

Beze srca sa šećernim preljevom

oko 12 komada

potrebno malo iskustva 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Majčino srce s rozim preljevom

Za lim za kolače:

malo masnoće
papir za pečenje

Beze masa:

150 g Dr. Oetker Marcipan masa
30 g šećera
1 bjelanjak (veličine M)
1 prstohvat soli

Za ukrašavanje:

50 g šećera u prahu
oko 1 žlica vode
Dr. Oetker Crvena boja za kolače

preparation

Priprema

1

Priprema

Namastite lim za kolače i obložite ga papirom za pečenje. Zagrijte pećnicu.

Električna pećnica oko 180 °C

Pećnica na vrući zrak oko 160 °C

2

Beze masa

Narežite marcipan na komadiće i stavite u posudu. Dodajte ostale sastojke te od svega mikserom (lopaticama) izradite glatko tijesto. Beze masu u porcijama napunite u štrcaljku s rupičastim nastavkom (Ø 8 mm) pa naštrcajte na lim otprilike 12 srca, velikih oko 6 cm. Stavite peći.

Vrijeme pečenja: oko 9 Minute

Povucite kekse zajedno s papirom za pečenje na rešetku za kolače i ostavite da se ohlade.

3

Ukrašavanje

Od šećera u prahu s vodom zamiješajte gusti preljev te ga po želji obojite ružičasto s jestivom bojom za kolače. Preljev napunite u vrećicu za zamrzavanje. Odrežite mali kut i poprskajte srca ili ih cijele prekrijte preljevom.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje