Mini trileće s preljevom od kupina

Drugačije serviran tri leće koji se priprema i poslužuje u posudama za jednu porciju.

oko 6 porcije

potrebno malo iskustva 30 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Mini trileće s preljevom od kupina

Smjesa:

3 jaja
1 pakiranje Dr. Oetker Trileće kolača s preljevom od kupina

Namakanje:

600 ml mlijeka
200 ml vrhnja za šlag

Kalup:

6 Kalupa za pečenje promjera 8 cm i visine 4-5 cm

preparation

Priprema

1

Prethodna priprema

Premažite kalupe margarinom. Uključite pećnicu da se zagrijava na temperaturi navedenoj u uputama.
 
Pećnica na vrući zrak: 160 °C
Električna pećnica: 160 °C
 

2

Priprema i pečenje smjese

Odvojite bjelanjke od žumanjaka i stavite ih u posudu za mućenje. Mikserom prvo mutite na najmanjoj, a zatim 3 minute na višoj brzini sve dok ne izradite snijeg. Dodajte žumanjke. Lopaticom ili žlicom polako miješajte dok se žumanjci potpuno ne sjedine. Dodajte smjesu za biskvit i lagano miješajte tako da i dalje ostane pjenasto. Ravnomjerno ulijte smjesu u kalupe za pečenje 1 cm do vrha. Naslažite na lim za pečenje i pecite.
 
Vrijeme pečenja: Oko 25-30 minuta

3

Namakanje

Izvadite tri leće iz pećnice i ostavite da se hladi 5 minuta. U jednu posudu ulijte mlijeko i vrhnje za šlag te dodajte mješavinu preljeva za namakanje. Pjenjačom miješajte 2-3 minute dok se ne otopi. Odmah prelijte preko tri leće u kalupima. Kada se ohladi na sobnoj temperaturi, stavite u hladnjak na 2-3 sata.
 
Izvadite tri leće iz hladnjaka, prelijte ga preljevom od kupine i poslužite.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje