Patkice na jezeru

Veseli desert

oko 6 porcije

uspijeva lako 40 minuta

Sastojci

Sastojci

za ovaj recept Patkice na jezeru

"Jezero":

2 omota Dr. Oetker Preljev za torte Fix svijetli
500 ml vode
Dr. Oetker Plava boja za kolače

"Patkice":

200 g hladnog slatkog vrhnja za šlag
1 omot Dr. Oetker Vanilin šećer
1 omot Dr. Oetker Kremfix
25 g kokosovog brašna
Dr. Oetker Žuta boja za kolače
6 keksa s maslacem
1 žlica Dr. Oetker Dekor mix perle soft
1 žlica Dr. Oetker Badem listića

preparation

Priprema

1

"Jezero"

Pripremite Preljev za torte fix s vodom prema uputi na omotu i obojite s malo plave boje. Žele podijelite u 6 plitkih posudica za deserte i ostavite u hladnjaku najmanje 2 sata da postane čvrst.


2

"Patke"

Vrhnje za šlag istucite s vanilin šećerom i Kremfixom. Kokosovo brašno obojite žutom bojom. Šlag napunite u vrećicu za zamrzavanje, odrežite jedan vrh (oko 1 cm) i naštrcajte patkice na keksima: prvo tijelo, a zatim glavu. Pospite kokosovim brašnom. Perlice utisnite u glavu patkice kako biste napravili oči, a od 2 listića badema oblikujte kljun. Prije serviranja položite patkice na žele.

Privola za praćenje

Bilo bi nam drago da pristanete da mi i naši partneri koristimo kolačiće i slične tehnologije kako bismo saznali na koji način koristite našu mrežnu stranicu. Time biste nam omogućili da bolje razumijemo vaše korisničko ponašanje i sukladno tome prilagodimo našu mrežnu stranicu. Nadalje, mi i naši partneri htjeli bismo koristiti ovakve podatke za kreiranje personaliziranih ponuda na njihovim platformama. Ako ste suglasni, molimo kliknite na „Pristajem“. Za detaljne informacije pogledajte naša pravila o privatnosti. Možete se predomisliti u bilo kojem trenutku.

Nužne značajke

Ovi su nam kolačići i slične tehnologije potrebni za omogućavanje temeljnih funkcionalnosti na našoj mrežnoj stranici. Uključuju, npr. pohranjivanje ovih postavki. Strogo su nužne da vam se onemogući isključivanje ovoga.

Uvijek aktivne
Analitika i personalizacija

Osim toga, htjeli bismo saznati više o načinu na koji koristite našu mrežnu stranicu kako bismo je optimizirali za vas i druge korisnike. S tom namjerom koristimo kolačiće i slične tehnologije koje prate ponašanje korisnika i time nam pomažu da poboljšamo svoju ponudu za vas.

Da

Odbijanje

(Re-)Marketing / dijeljenje podataka s trećim stranama

Kako bismo svoje marketinške kampanje prilagodili vašim potrebama prikupljamo podatke o načinu na koji ste došli na našu stranicu i vašoj interakciji s našim oglasima. To nam pomaže ne samo da vam prilagodimo svoje oglase, već i da sadržaj učinimo boljim za vas. I naši marketinški partneri koriste te informacije za vlastite svrhe, npr. za personalizaciju vašeg računa ili profila na svojoj platformi.

Da

Odbijanje